tirsdag 1. mars 2011

Trapperommet..


..jeg skulle gjerne vist dere før og etter bilder, men i skrivende stund finner jeg de ikke. Det var en utfordring å male, for det er skrekkelig høyt under taket. Men jeg er så heldig at min gode venninne klatret på et hjemmesnekret stilasje med en trappestige på toppen med skjelvende knær..!


..å male et trapperom når man bor i begge etasjer med 2 barn og 1 hund, er en utfordring i seg selv! Men nok en gang,  jeg har superduper gode naboer også, så da sov og spiste vi der. Til og med Dyret..


..i alle vinduene mine har jeg montert snirklete hylleknekter i metall fra Indiska, men jeg fikk ikke tak i til dette vinduet.. de skal gjøre hva de kan for å skaffe meg flere. jeg håper det går i orden for helheten sin del..


..hadde dere sett utgangspunktet av dette trapperommet, hadde dere dånet. Trappa var mørk militærgrønn, veggen var delt i 2 med sort høyglans list, mørk lilla under, og beige over..
..rett og slett heslig..!
 ..fantastisk hva litt maling (mye) og sparkel kan få til..!


Tusen takk til Lisbeth og Brandt-familien!


2 kommentarer:

 1. Du er så fantastisk flink! (Jeg må jo bare si det en gang til :)) Det blir kjempefint hos dere, helt nydelig.
  Klem M
  Ps. kan du lære meg å lage collage?

  SvarSlett
 2. Lekkert i trapperommet ditt! Masse fine detaljer, og den høye lykten jeg skimter.....sikle sikle! Kan jeg spørre om hvor du har fått tak i den? VIL HA ;)
  Klem fra Lise

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails