onsdag 9. mars 2011

Spisestua


Her er spisestua mi. Jeg har en stor last, og det er at jeg om-møblerer hele tiden. Dette har min kjære bror, som også er elektriker fått erfare flere ganger. Det er ikke så veldig lenge siden han var her og koblet til prismekrona mi. Det er bare det at nå har jeg om-møblert igjen, så nå henger krona ved enden av bordet..


Jeg har god plass til å ha en frittstående spisetue, men jeg synes at den er mye trivligere når den står inntil veggen. De observante ser at jeg ikke er ferdig med å male stolene enda.


Så var det Nordahl-hylla da som er kjøpt via en nettbutikk. Da jeg pakket den ut var den ødelagt! Skuffet ble jeg. Enda mer skuffet ble jeg da jeg oppdaget at hylla var limt fra før! Altså har nettbutikken sendt meg en ødelagt hylle, som de har prøvd å repare uten hell. Det vil si reparert hylle tålte ikke postgangen. Ikke nok med det. De har i tillegg tatt seg betalt for noen småvarer jeg ikke har fått! Rett skal være rett, jeg har ikke klaget til butikken, så de har ikke fått noen mulighet til å rette opp "feilen". Av den grunn nevner jeg heller ikke navnet til butikken.


Hele bordplaten er dekket med decoupage. Mitt helt særegne bord, som ingen har maken til.


Jeg har vært en snartur innom Panduro og handlet inn til hjemmelagede påske-egg, så nå skal det verpes.  Jeg viser fram resultatet i morgen.


1 kommentar:

  1. Heisann, vi står på terskelen til å rive ut alt i kjøkkenet vårt og nytt skal inn. Titter rundt på blogger for å få idèer og spisebordet du har er jo veldig spennende.

    Ha en fin kveld.

    Solbakken

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails