onsdag 26. januar 2011

Vi maler og maler..

Nå er jeg snart i mål med trappegangen. Det er utolig hva litt maling, fugemasse og akryl kan reparere visulelt sett! Panel, trapp og lister er over hundre år gammelt! Tidens tann har satt sine spor, slitt og full av sår og sprekker. Nå gjenstår kun ett strøk maling av foringer og lister på vindu, samt trappetrinn og repo...
I morgen går ferden til Ikea (og messa om formen er der) for innkjøp av skoskap. Det blir nok en prismekrone fra Skeidar også. Håper på ett før/etter innlegg på Søndag..

søndag 23. januar 2011

Vakre Villa Snekkersten

Ved flere anledninger har vært så heldig å få være gjest i vakre Villa Snekkersten. Det er en ærverdig murvilla som er gjort om til et Bed&Breakfast hotell. Hotellet har kun 4 rom, og er vakkert innredet med massevis av lys strømende inn fra havet som kun er et stenkast fra huset. Det er hus med masse sjel og du kjenner bare freden synke inn i deg når du går over terskelen.
Vertinnen Henriette gjør oppholdet til en minneverdig opplevelse, og serverer en herlig frokost på rødprikkete servise fra Greengate.
Ta med deg din kjære eller noen gode venninner, og nyt et glass vin på terrassen med utsikt over havet....og du vil ha et minne for livet.
København er bare en liten halvtime unna med bil eller tog...

Posted by Picasa

torsdag 20. januar 2011

Jeg vant...

...denne flotte melsekken på Giveaway hos Vakre dager. En vakker og inspirerende blogg. Tusen takk, jeg gleder meg til den kommer i posten.

lys&varme

Endelig! I går var elektrikkeren her og la opp strøm i spisestua. Jeg har ventet en stund og nå er alle skjøteledningene fjernet og jeg har lys i prismekrona og varme i panelovnene.
Men, som sikkert flere enn meg har erfaring med, har det en tendens til å gå litt for fort i svingene når håndtverkeren først er her...

Jeg synes at krona ble hengende hverfall 10 cm for høyt! Men slik får det jo bare være, siden lednigen er kuttet.

onsdag 19. januar 2011

Gammel Grethe Roede vekt

Mormor har nok også slitt med noen kilo for mye, for denne har jeg arvet etter henne. Dus pastellmint fra 60-tallet? Jeg klarer ikke å bestemme meg for hva slags farge jeg skal ha på tilbehøret i kjøkkenet... Pasteller er jo lekkert da, og så sparer jeg jo på FF sin Sissel i lyseblå. Kanskje det er fint med alle fargene i Sissel? Hva synes du?

lørdag 15. januar 2011

Muffin-lue

Søt?
Denne sjarmerende lua er både morsom og rask å strikke.
Oppskriften fant jeg her, på bloggen made by Cecilia.

tirsdag 11. januar 2011

Etterlysning!

Jeg mangler en rosa fløtemugge "Sissel" fra Figglo Flint i samlingen min! Er det noen der ute som kan hjelpe meg?


Nå har jeg gul, mint, lysblå og militærgrønn. Da er det kun en farge igjen.....rosa

lørdag 8. januar 2011

Inspirasjon barnerom

Jentene mine har ikke egene rom enda, men det er neste trinn i restaureringsplanen. Det passer jo perfekt at NIB har barneromutfordning nå, da kan jeg jo få masse ideer og inspirasjon fra alle de flotte bidragene.


Foto Homenix
 I halvannet år nå, har vi delt soverom, og prinsessene mine har ikke klaget en eneste gang! De gleder seg selvfølgelig til å få eget rom (jeg også), og alt som følger med. Overnattingsgjester, pakke ut leker og bøker fra esker, klesskap osv.

Foto Homenix


Lilleprinsessa skal få et rom som er en prinsesse verdig. Gleder meg til å sette i gang.Storeprinsessa vil nok være med å bestemme en del selv, men vi blir nok enig. Ser for meg en romantisk drøm med mye hvitt.
Foto HomenixPrinsen som bor her er nok en sporty gutt.

Foto Layla Grayce

Disse bokstavklossene er så sjarmerende.

lørdag 1. januar 2011

Dagens prosjekt..


..i dag har jeg jobbet med et lite miniprosjekt..
..et veggur er blitt til et veggskap..


..først en real omgang med salmiakkvann..
..så litt maling..
..og en plankebit til hylle..


..og så vòila..
..fornøyd med resultatet..
..blir gøy å stæsje litt i morgen..
 
..klokka har jeg fått av tanta&onkelen min. Den var flott i seg selv(vet ikke om den virket), men passet ikke helt inn her i Valkyrien. Det gjør den definitivt nå..
 
..i morgen har jeg planer om et nytt miniprosjekt..


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails