tirsdag 23. februar 2010

Finn.no

Med jevne mellomrom er jeg innom Finn.no og surfer litt rundt. I går kom jeg over en lutet speilkommode til en billig  penge:-) Da var det bare å hive seg over telefonen å gjøre en avtale! Vel hjemme fikk jeg knapt herligheten ut av bilen før malekosten var i sving. Gleder meg til å vise den frem i all sin prakt!


I dag har jeg vært innom FASVO, og der var det mange fristelser! Etter noen runder i beste Onkel Skrue stil, så jeg muligheter ved nesten hver enhet!? ....men....jeg klarte å besinne meg, og gikk (eller snarere svevde)  ut med en kammerstake, serviettholder og en vakker børste i "sølv" med opphøyet rosemønster. Børsten skal selvfølgelig pryde speilkommoden etterhvert.


De som vet hvordan vi bor for tiden, vil vel si at jeg har startet i feil ende. Men for min egen del, trenger jeg noen gulrøtter til å holde motivasjonen oppe. Valkyrien er ikke mye til et hjem enda... Sessene mine har ikke rom, kjøkken og bad fungerer på halv tolv, vi fryser, selv om strømregninga tilsier alt annet! Likevel stortrives store og små sesser i det kalde kaoset:-)3 kommentarer:

 1. Godt å høre at dere har det bra selv om ikke huset er helt i orden ennå da! Ting tar gjerne tid : ) Moro med bruktfunn, gleder meg til å se bilder.
  Klems fra nabo'n ; )

  SvarSlett
 2. Mye kan vi takke våre gode naboer for! Lillesessa har fått en vakker venn i Sessa di! De er virkelig på nett. Har tenkt flere ganger at de "bruker" hverandre opp, siden de er så mye sammen...men den gang ei!
  Vi stortrives.
  Klem

  SvarSlett
 3. Det kaller jeg handlekraftig og energisk! Spennende å se funnet ditt :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails